Szolgáltatásaink

 • Home
 • Szolgáltatásaink
shape
service_4_1
icon teto1

Ács munkák

Tetőszerkezetek tervezése és kivitelezése. Régi tetőszerkezetek javítása és megerősítése. Tetőlécezés cseréje és tető újrafedése. Minőségi és kezelt faanyagokkal.

Referenciák
service_1_2
icon teto1

Bádogos munkák

Cégünk valós szakmai tapasztalattal vállal lemezfedéseket (cserepeslemez, trapézlemez, korcolt lemez), ereszcsatorna kivitelezést és javítást, egyedi bádogok készítését.

Referenciák
service_1_3
icon teto1

Tetőfedő munkák

Cégünk vállalja az összes tetőtípus fedését bármilyen tetőfedő anyaggal. Legyen szó cserépről, cserepeslemezről, korcolt lemezről, zsindelyről. Régi tetők felújítása rövid határidővel.

Referenciák
service_1_4
icon teto1

Ereszcsatorna kivitelezés

Ereszcsatorna építése, szerelése, javítása, vagy akár teljes cseréje hagyományos forrasztással, színes alumínium, réz és Lindab anyagokból.

Referenciák
service_1_5
icon teto1

Műemlékek tetőfelújítása

Műemlékek tető felújítása és renoválása. Templokot tetejéne felújítása, egyházi épületek tető cseréje és felújítása szakszerűen, kedvező áron!

Referenciák
service_4_5
icon teto1

Tetőfedés cserepeslemezzel

A cserepeslemez aranykorát éli, nem véletlenül, mivel ár-érték arányban a legjobb választás, tartós és a súlya jelentősen kevesebb, mint a cserépnek.

Referenciák
Keressen bizalommal

Díjmentes tetőfelmérés

Telefonszámunk:
+36 20 461 3332
Email címünk:
info@demetertetokft.hu
DM Centrum Tetőépítő Kft.
ADÓSZÁM
32408665-2-13

 

 

Írjon nekünk!

  DM Centrum Tetőépítő Kft.

  Szolgáltatásaink:

  • Tetőfedés: Cseréptető, cserepeslemez, korcolt lemez, zsindely.
  • Tetőfelújítás: Régi tetők felújítása, palatetők bontás nélküli felújítása cserepeslemezzel.
  • Bádogos munkák: Ereszcsatorna kivitelezés és javítás, egyedi bádogok készítése.
  • Ács munkák: Tetőszerkezetek tervezése és kivitelezése, tetőjavítás, fafödém készítés.

  Kulcsszavak:

  • Tetőfedő, tetőfedés, tetőfelújítás, tetőfedés árak, tetőjavítás, ács tetőfedő, cserepeslemez tetőfedés, megbízható tetőfedő, palatető felújítás cserepeslemezzel, tetőfelújítás árak.

  Bízza ránk háza tetőfedését, tetőfelújítását, valamint ács és bádogos munkáit. Számíthat ránk a precíz munkavégzésben és a minőségi anyagok használatában.

  Tetőfedő

  Cégünk több éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a tetőfedés területén. Összeszokott, megbízható, szakképzett csapatunk a legújabb technikákat alkalmazza, hogy a legjobb minőséget nyújtsa ügyfeleink számára.

  Tetőfedés

  Tetőfedés minőségi anyagokkal: Cégünk szakképzett csapata több éves tapasztalattal rendelkezik a tetőfedésben, és folyamatosan igyekszik a legújabb technikákat elsajátítani, hogy a legjobb minőséget tudja nyújtani ügyfeleinek.

  Tetőfedő bádogos

  Bízza ránk a tetőfedést és bádogos munkákat! Cégünk több éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, és folyamatosan fejleszti tudását a legújabb technikák és anyagok alkalmazásával.

  Tetőfelújítás

  Tetőfelújítás során cégünk minőségi anyagokat használ és szakképzett csapatunk a legújabb technikákat alkalmazza, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek az eredménnyel.

  Tetőfedés árak

  Cégünk versenyképes árakat kínál tetőfedésre, miközben a legjobb minőséget nyújtja. Több éves tapasztalatunk és szakképzett csapatunk garantálja a kiváló eredményeket.

  Tetőjavítás

  Tetőjavítás szolgáltatásunk során minőségi anyagokkal és modern technikákkal dolgozunk, hogy hosszú távú megoldásokat kínáljunk ügyfeleinknek.

  Ács tetőfedő

  Ács tetőfedő szolgáltatásunk során szakképzett csapatunk a legmodernebb technikákat alkalmazza, hogy a legjobb minőséget biztosítsa ügyfeleink számára.

  Cserepeslemez tetőfedés

  Cserepeslemez tetőfedésben is több éves tapasztalattal rendelkezünk. Minőségi anyagokat használunk, hogy tartós és esztétikus tetőket építsünk.

  Ács tetőfedő bádogos

  Cégünk ács, tetőfedő és bádogos szolgáltatásokat nyújt, szakképzett csapattal és a legújabb technikák alkalmazásával, hogy ügyfeleink maximálisan elégedettek legyenek.

  Tetőfedés cserepeslemezzel

  Tetőfedés cserepeslemezzel szolgáltatásunk során minőségi anyagokat használunk, hogy tartós és esztétikus megoldásokat kínáljunk ügyfeleinknek.

  Megbízható tetőfedő

  Cégünk megbízható tetőfedő csapattal rendelkezik, akik több éves tapasztalattal és a legújabb technikák alkalmazásával biztosítják a legjobb minőséget.

  Tetőfedő ács

  Tetőfedő ács szolgáltatásaink során szakképzett csapatunk a legjobb technikákat és anyagokat alkalmazza, hogy tartós és esztétikus tetőket építsen.

  Palatető felújítás cserepeslemezzel ár

  Versenyképes árakat kínálunk a palatető felújításához cserepeslemezzel, miközben garantáljuk a legjobb minőséget és tartósságot.

  Tetőfelújítás árak

  Tetőfelújítási szolgáltatásaink során versenyképes árakat és kiváló minőséget kínálunk. Szakképzett csapatunk a legújabb technikákat alkalmazza a tartós eredmények érdekében.

  Palatető felújítás cserepeslemezzel

  Palatető felújítás cserepeslemezzel szolgáltatásunk során minőségi anyagokat használunk, hogy tartós és esztétikus megoldásokat nyújtsunk ügyfeleinknek.

  Cserepeslemez tetőfedés árak

  Cégünk versenyképes árakat kínál cserepeslemez tetőfedésre, miközben a legjobb minőséget biztosítja. Több éves tapasztalatunk és szakképzett csapatunk garantálja az elégedettséget.

  Tetőfedő árak

  Tetőfedő szolgáltatásaink árai versenyképesek, és garantáljuk a kiváló minőséget. Több éves tapasztalatunkkal és szakképzett csapatunkkal biztosítjuk az ügyfelek elégedettségét.

  Kérjen ingyenes árajánlatot és felmérést!

  Kattintson ide!