Munkáink

shape
icon teto1 demeter

Ács munkák

Tetőszerkezetek tervezése és kivitelezése. Régi tetőszerkezetek javítása és megerősítése. Tetőlécezés cseréje és tető újrafedése. Minőségi és kezelt faanyagokkal.

ereszcsatornaikondemeter

Bádogos munkák

Cégünk valós szakmai tapasztalattal vállal lemezfedéseket (cserepeslemez, trapézlemez, korcolt lemez), ereszcsatorna kivitelezést és javítást, egyedi bádogok készítését. Keressen bizalommal!

icon teto1 demeter

Tetőfedő munkák

Cégünk vállalja az összes tetőtípus fedését bármilyen tetőfedő anyaggal. Legyen szó cserépről, cserepeslemezről, korcolt lemezről, zsindelyről. Régi tetők felújítása rövid határidővel.

icon teto1 demeter

Professzionális tetőfedés és felújítás

Szakértő csapatunk professzionális tetőfedési és tetőfelújítási szolgáltatásokat kínál. Minőségi anyagokkal és precíz munkavégzéssel biztosítjuk otthona hosszú élettartamát és esztétikus megjelenését.

icon teto1 demeter

Tetőfelújítás

Vállaljuk tetőfelújítási projektek teljes körű kezelését. Számíthat ránk a régi tetőszerkezet cseréjétől a modern, időtálló megoldások bevezetéséig. Fedezze fel, hogyan növelheti otthona értékét és funkcionalitását.

icon teto1 demeter

Palatető felújítás

A palatetők idővel igényelhetnek karbantartást és felújítást. A palatető felújítás lényege, hogy bontás nélkül lemezfedéssel esztétikussá és beázásmentesre készítsük el új tetőjét. Így megspórolja a veszélyes hulladék elszállításának költségét. (Ez csak akkor lehetséges, ha a tetőszerkezet megfelelő állapotban van.)

Értkeléseink

Rólunk mondták

facebooklogo tetodemeter
icon

Feleségemmel együtt kerestük fel a céget és kértük a szolgáltatásaikat egy hagyaték-ház tetőszerkezetének a felujításával. Profi munkát végeztek a megadott határidőn belül.

Takács B.

Magánszemély
facebooklogo tetodemeter
icon

Nagymamám házának tetőszerkezet cseréjével kerestem meg a céget, és teljesen elégedettek voltunk. Az időjárás néha közbeszólt, de időben átadták a munkát.

Grócz R.

Magánszemély
facebooklogo tetodemeter
icon

Szegedi társasház közös képviselőjeként kértem ajánlatot a társasház tetőszerkezetének a felújítására, alapos felmérés és árajánlatot követve megegyeztünk és elégedettek vagyunk.

Halász P.

Magánszemély
facebooklogo tetodemeter
icon

Cserepeslemez átfedésésre kértünk árajánlatot, mert régi kocka pala volt a tetőn. Az ár mellett a korrektség is szuper volt, mert minden a megbeszéltek szerint történt!

Kiss J.

Magánszemély
Keressen bizalommal

Díjmentes tetőfelmérés

Telefonszámunk:
+36 20 461 3332
Email címünk:
info@demetertetokft.hu
DM Centrum Tetőépítő Kft.
ADÓSZÁM
32408665-2-13

 

 

Írjon nekünk!

    Kérjen ingyenes árajánlatot és felmérést!

    Kattintson ide!